شکایت کردم هم برای پام هم برا ۱۰روز که کار کردم برا حقوق؛ شکایتم درمورد حقوق ومزدم چطور باید باشه؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۶۱ #42046601

سلام چند وقت پیش برای کار به عراق رفتم طبق صحبتی که قبل رفتن شد در مورد حقوق وساعت کار اونجا هیچ کدومش واقعیت نداشت تایم کار ۸ ساعت ۱۲ ساعت بود.وحقوق هم ۱۵ صحبت کردیم اونجا گفتن ۱۲تومن.پام پیچ خورد وبرا مداوا برگشتم ایران دکتر گفت دو تا ازرباطهای پات پاره شده حالا جواب منو از روزی که اومدم ندادن.شرکت ایرانیه.حالا شکایت کردم هم برای پام هم برا ۱۰روز که کار کردم برا حقوق.میخواستم بدونم شکایتم درمورد حقوق و مزدم چطور باید باشه؟

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام ازطریق اداره کارپیگیری و اقدام نمایید.

اگر در حین انجام وظیفه در کارگاه پاتون پیچ خورده حوادث ناشی از کار بوده و کارفرما ملزم به ارسال گزارش حادثه به سازمان تامین اجتماعی بوده و انجام اقدامات ضروری اولیه برای شما جهت درمان شما با برگه استعلاجی که دکتر داده که باید به تایید سازمان تامین اجتماعی برسد با ارائه آن به اداره کاری که شکایت کرده اید مدت استعلاجی جزء سابقه خدمت شما لحاظ خواهد شد در این خصوص کارفرما ملزم به ادامه همکاری باشماست.

باسلام. میتوانید شکایت خودرا از طریق اداره کار پیگیری نمایید.

به اداره کار مراجعه فرمائید.

با درود حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است

بابت حقوق و سایر مزایا باید به اداره کار شکایت کنید ولی بابت حادثه ناشی از کار و اخذ دیه باید از شرکت مزبور در دادسرا شکایت نمایید.

سلام،شما باید از اداره کار پیگیری کنید با ارائه دادخواست میتونین شکایت خود را ثبت و پیگیری کنید.