آیا حتما بایستی ترک کار کارگر رو اثبات کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۰۰۱ #42041926

سلام.
بنده کارفرمای شرکتی هستم که کارگر بنده از کار ترک کار کرده بود و در اداره کار از بنده شکایت کرده و پایان کار میخواهد ایا طبق قانون کار کارگری که از محل کار ترک کار کرده پایان کار به او تعلق میگیرد؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام واحترام بله به ایشان تعلق میگیرد

سلام
تحت هر شرایطی سنوات به کارگر تعلق خواهد گرفت

با سلام خدمت شما بزرگوار
عنایت داشته باشید اگر کارگر قبل از موعدی که قرارگذاشته باشد یا قراردادی بسته شده باشد کار خود را ترک کند نمی تواند حقوق خود را مطالبه کند چون نسبت به تعهد خود پایبند نبوده

اگر کارگر قبل از موعد مقرر ذکر شده در قرار داد کار را ترک کند پایان کار تعلق نمی گیرد.

در صورتی که در قرارداد تاریخ اتمام کار درج شده باشد و کارگر زودتر از موعد ترک کار کرده باشد پایان کار تعلق نمی گیرد. ولی کارگر می تواند حق و حقوق و مزایا را با طرح شکایت از کارفرما مطابق قانون دریافت نماید.