دادگاه چقدر فرصت میدهد برای تخلیه؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۶۱۸ #42033425

با سلام وقت تخلیه قرداد اجاره ملک به پایان رسیده با توجه به شرایط کرونایی تا سه ماه تمدید قانون تصویب شده ولی صاحبخانه شکایت کرده ک فرزند مذکور احتیاج ب خانه دارد و ازدواج کرده ایا با این حکم باید تخلیه شود ممنون

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام باتوجه به نیازشخصی امکان دستورتخلیه می باشدووجوددارد.

باسلام
اصولا پس از انقضای زمان قرارداد اجاره مستاجر مکلف به تخلیه و تحویل عین مستاجره است و در موارد استثنایی مثل شرایط کرونایی نیز این اصل قابل اجراست در غیر این صورت موجر می تواند از طریق شورای حل اختلاف ظرف یک هفته حکم تخلیه اخذ نماید
موفق باشید

با درود با اثبات نیاز شخصی خویش و فرزند می‌بایست تخلیه صورت گیرد.

باسلام
مالک با اثبات نیاز شخصی میتواند دستور تخلیه بگیرد.

سلام
با توجه به نیاز مالک به ملک دستور تخلیه امکان پذیر است و در مورد مهلت باید با مالک به توافق برسید .

با درود..
در صورت اثبات نیاز شخصی، بدون شک دستور تخلیه فوری صادر خواهد شد، مگـر اینـکه برای تمدید مدت، اقدام به توافق نموده و یا رضایت مالک را جلب نمایید..

با احترام مالک درصورت اثبات نیاز شخصی میتواند دستور تخلیه بگیرد.