ایا میتوانم بابت توهین اعاده حیثیت کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۹۸ #42018752

شخصی در خصوص ضرب و جرح و توهین از بنده شکایت کرده ، طبق شهادت شاهدین شاکی در خصوص ضرب و جرح محکوم به پرداخت دیه شدم اما بابت توهین تبرئه شدم ، ایا میتوانم بابت توهین اعاده حیثیت کنم ؟ ضمنا شاکی حکم چهار سال تعلیق تا درجه هفت دارد

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در موارد مشابه امکان طرح دعوای اعاده حیثیت و افترا را ندارید و در دعوا متنهی به قرار منع تعقیب می شود

سلام
تظلم خواهی جز یکی از حقوق هر شخص می باشد، در صورتی که ایشان بر این مبنا از شما شکایت نموده باشند دیگر بحثی تحت عنوان افترا مطرح نخواهد بود
اما در صورتی که ایشان با سوء نیت اقدام به شکایت نموده باشند می‌توانید شکایت افترا را مطرح نمایید

سلام با توجه به اینکه شما نسبت به ضرب و جرح محکوم شده اید احتمال اینکه اعاده حیثیت شما پذیرفته شود از طرف محاکم خیلی ضعیف میباشد و رویه هم در حال حاضر این را می‌پذیرد.

سلام. شما فقط میتونید شکایت افترا رو مطرح کنید. اما این عنوان شرایی دارد که یکی از شرایطش اینکه شخص از قصد و به دروغ از شما شکایت کنه، یعنی صادقانه دعوا رو مطرح نکنه، که با توجه به گرفتن حکم ضرب و جرح به نظر شکایت شما به جایی نخواهد رسید..

با سلام اثبات نشدن توهین به منزله افترا نسبت به شما نمی باشد لذا در صورت شکایت افترا (اعاده حیثیت) با شرایط فوق دادگاه سونیت را احراز نخواهد کردو به نتیجه نخواهید رسید.