چه طوری میتونم وقت بخرم که مشکلات بازداشتی و زندانی و سابقه نداشته باشه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۰۱ #42004992

درود بنده صبح از خواب پا شدم و یکی از فامیل های نزدیک زنگ زدن که یه شخصی که واسطه فرد خریدار میلگرد هستن به حساب شما ۷۰ میلیون پول زدن و شما پولو به حساب فرد واسطه ی فروشنده میلگرد فلانی واریز کنید خود کسی که شماره حساب بنده رو داده فامیلمون هستن و واسطه سوم بین خریدار و فروشنده که هیچ پولی به حساب ایشون رد و بدل نشده. بنده بعد از مشاجره با این واسطه که من این ها را نمیشناسم اصلا در این شغل نیستم چرا به حساب من پول زدید رفتم و چاره ای به ذهنم نرسید جز انتقال پول طبق گفته واسطه سوم .۵۰ میلیون پولو از بانک ملی به ملت بین بانکی به حساب فرد واسطه ی فروشنده میلگرد انتفال دادم و از بابت رو نوشتم خرید میلگرد. چند روز بعدش من رفتم حسابمو بستم تنها به این دلیل که شماره حساب من تغییر کنه و دیگه به حسابم پولی بدون اطلاع و هماهنگی بنده نزنن . در واقع به حساب من از طرف فرد واسطه ی خریدار پول ریخته شده و من هم ۵۰ میلیونشو بنا به گفته واسطه سوم فامیلمون زدم به حساب فرد واسطه فروشنده و ۲۰ میلیون باقی مانده رو همون فامیل یه شماره حساب بانک ملی دادن و انتقال دادم به اون حساب. به بنده روز اول گفتن این ها شماره حساب خود فرد خریدار و فروشنده هست و بنده چند روز بعد دوباره سوال کردم چیز متفاوتی گفتن فرمودن این ها شماره حساب واسطه خریدار و فروشنده هست الان سوالم اینه فردا معامله این ها به هم بخوره پای بنده هم گیر هست؟ به چه شکل به مشکل میخورم و چه طوری میتونم طوری اقدام کنم که به خودم آسیب نزنه یا وقت بخرم که مشکلات بازداشتی و زندانی و سابقه نداشته باشه ممنون

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما باید با ارایه فیش های انتقال پول که هیچ منفعتی و فایده ای برای شما نداشته در صورت شکایت علیه شما می توانید ثابت کنید که عملی غیرقانونی از سوی شما انجام نشده

سلام
سوالم اینه فردا معامله این ها به هم بخوره پای بنده هم گیر هست؟ مراجعه به یکی از دفاتر خدمات قضایی یا دادسرا برای مطرح نمودن موضوع
زمانی که با بررسی و پیگیری های شما و بدون هیچگونه خرید و فروشی پولی به حساب شما واریز میگردد مطمنا از کارت شما سوء استفاده شده و حساب شما به عنوان واسط بوده
طرح شکایت شما به منزله رفع اتهام از شما تلقی خواهد شد

با سلام. اعمال مسلمین حمل بر صحت میشه مگر اینکه خلاف اون ثابت بشه.فلذا برای شما مشکلی نیست و اگر چنانچه مشکلی پیش بیاد با توجه به اینکه کل مبلغ را انتقال دادید و شما هیچ سود و منفعتی نبردید نه بازداشت و نه زندان برای شما وجود ندارد.باتشکر

سلام
با توضیحات شما در اینکه مشکلی هست که این چنین عمل کرده اند شک نکن
لیکن چنانچه شکایتی علیه شما شد همین موارد با ارائه فیش های انتقال کل پول که مشخص میکنه سودی برای شما نداشته است