برای تجدید نظر چکار باید بکنم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۹۲ #41953231

۱۹۸۷. توسط وکالتنامه جامع بلاعزل  خواهر اجاره عادی را بنام می‌زند. و مدارک برای اتحادیه انجام نگشته، پروانه کسب بنام بابا می‌ماند. خرداد ۸۹ بابا فوت می‌کند. هایده ۹۰ میره آخرین امضاها را می‌کند و مسئولیت قانونی را می‌پذیرد. و پروانه کسب داده میشه به اسمش..  سال ۹۸ هایده و برادر که ادعای ناظر وصی بودن داره سرقفلی را براش مبایی نامه امضا می‌کنند و در این نقطه من تازه باخبر میشوم این داستان از چه قراره. به اتحادیه رجوع کردم
مبایی نامه دیدم جعلی است.  وکیل گرفتم زد معامله مال غیر و بازپرس استعلام داد و اتحادیه داد مبایی نامه و بقیه اوراق را..  بازپرس دستور خط شناسی داد. هایده میره میگه اصلا نمیدونه مبایی نامه از کجا اومده. بازپرس به خط شناس میگه میتونی از کپی پاسخ بدهی. میگه بله و امضا جعلی است. . شاهد اوقاف است که مبایی نامه استفاده نشده.  من نامه از اتحادیه گرفتم که مبایی نامه را هایده داده.  بعدا دیدم در پرونده گذاشته نشد.  برای معامله مال غیر رد میشه منع تعقیب، و و مبایی نامه استفاده نشده و اصلی تو کار نیست و جعل پس ۲ سال مرور زمان چون استفاده نشده. باز پرس استناد به ماده ۱۰۵ مجازات اسلامی و بندث ۱۳ کیفری میکنه
تناد بخ اعتراض و تجدید هیچکدوم نمیشه. یکسال نشده  من رفتم پرونده را مرور کردم.. دیدم وکالتنامه  باطل بوده و اسم مشتکی را وکیلم زده ناهید بجای هایده. و رای هم به ناهید صادر شده. من اومدم با انتخاب کلاهبرداری برای جرم. و فکر اینکه من که جرم انتخاب نمیکنم باز پرس باید بکنه. در ضمن ناظر وصی را را آوردم داخل و اتفاق روز جرم را کردم فوت پدرم  و و رود ناظر وصی به عنوان کننده تمام انحصار وراثت. تا میرسه به اینکه خانم سال ۹۰ اقدام میکنه به سرقفلی را بنام خود کردن که از اینجا تازه هایده مجرم میشه. رای منع تعقیب؛ و موقوفی.  گفت قبلا قضاوت شده، و برای فرد دوم مدارک اثباتی کافی نیست. ماده های ذکر شده ۱۲۰ و ۱۶۰ مجازات اسلامی ۲۶۵ کیفری. بند الف ۲۷۰ و ۲۷۱ و اجرای ماده ۹۲ و ۲۶۷ به دادستان. اعتراص نمودم و اینکه اولا ناهید به غلط اسم مشتکی نوشته شده و رای بگبه نان ناهید بود و وحدت رویه در آن است. ولی در کل دعوای اول بر فروش مال غیر بوده ولی این بر اساس باطل بودن وکالتنامه است. و در ضمن وسط همین دعوا حالا به نظر میاد وکالتنامه اصلا جعلی است. کیفری ۲ بعد از ۳ تا ۴ ماه مهترض عنه عینا تایید گردد. رای صادره قطعی است طبق ۲۷۳ کیفری. سووال. برای تجدید کجا باید بروم کیفری ۱ یا عالی. دوم اینکه اصل جدال را بر چی بگذارم. اسم و یا پرونده کاملا فرق میکرده. مرسی از جوابتون. دلیل اینکه وکیل ندارم. موقعیت مالی منه و چون مقدار دعواها بالای مقدار تعیین شده وکیل معاصدتی و هر عنوان دیگه هست. باید خودم انجام دهم. -------------------- واتس اپ من است اگر سئوال دارید که بتونید جواب بدهید

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نیازمند برسی بیشتر و جزیی تر میباشد

سلام جواب سوال شما باید از طریق مشاوره تلفنی داده شود

با سلام
جهت اظهارنظر باید مدارک تون بررسی بشه

مدارک و مستندات شما باید مورد بررسی قرار گیرد

بادرودوسلام اظهارنظر به بررسی نیازدارد.

با احترام برای اظهار نظر دقیق نیاز به بررسی بیشتر اسناد و مدارک شماست پیشنهاد میشود از خدمات مشاوره سایت استفاده نمایید

کاربر ارجمند از این طریق امکان ارسال شماره تماس ندارید و جهت بهره مندی از مشاوره باید درخواست مشاوره برخط یا تلفنی ثبت نمایید . یا پرسش خود را بنحوی مطرح نمایید که امکان پاسخ وجودداشته باشد.
اما بطور کلی: جهت تجدید نظر باید براساس جمیع مستندات و مدارک پرونده یک لایحه تنظیم گردد.