فقط از اموال باقیمانده من میتواند توقیف اموال نماید؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۳۸۹ #41917122

با سلام و روز خوش،
بنده یک واحد آپارتمان دارم، که قصد دارم بنام فرزند دخترم که ۴.۵ ساله است، انتقال دهم،
آیا همسرم میتواند، بعد از انتقال مالکیت، مهریه خود را به اجرا بگذارد و آپارتمان مذکور را توقیف نماید یا فقط از اموال باقیمانده من میتواند توقیف اموال نماید؟؟؟
با سپاس از شما بزرگواران

مشاوره حقوقی مهریه
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ،از مابقی اموال شما (بجز مستثنیات دین) می تواند توقیف نماید.

بعد از انتقال آپارتمان از مالکیت شما خارج شده بنابراین قابل توقیف نمی باشد .

باسلام و عرض ادب

فقط از اموال باقیمانده، مگر اینک صوری بودن آن مشخص و محرز شود والا خیر

درود بر شما ،مستحضر باشید از اموال باقیمانده می‌توان توقیف نمود

با سلام،فقط از اموال باقیمانده می تواند مهریه را دریافت نماید

سلام سایر اموال قابل توقیف می‌باشد

سلام . خیر تنها از اموال باقیمانده امکان توقیف می باشد.....