اگر غیبت کنم و اصلا دیگه خودم رو معرفی نکنم چه میشه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۴۰ #41887880

سلام و خسته نباشین بنده سرباز هستم و حدود سه ماه هست که از خدمت بنده میگذره به دلیل مشکلات مالی خانوادگی و مریضی آسم قادر به انجام خدمت نیستم و نامه مشکلات نوشتم ولی نیروی انسانی یگان خدمتی هیچ همکاری با بنده ندارن اگر غیبت کنم و اصلا دیگه خودم رو معرفی نکنم چه میشه چه باید بکنم باتشکر فراوان

مشاوره حقوقی سربازی و نظام وظیفه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر غیبتتان ادامه داشته باشد به دادسرای نظامی محلتون معرفی و محاکمه می شوید. بسته شدن کد ملی از عواقب فرار ممکن است باشد.
مشکلاتتان را از طریق یک وکیل محترم دادگستری در مراجع مربوط مطرح کنید.

اگر معرفی نکنید به عنوان سرباز فراری محسوب میشوید

با درود بهتر است معرفی کنید خودتان را و تکلیف را مشخص نمایید غیبت به صلاح شما نیست

مخاطب گرامی
شما اگر بیشتر از ۱۵ روز غیبت کنید قانونا سرباز فراری هستید و پرونده شما از طریق داریه قضایی ارگان مربوطه به دادسرای نظام ارجاع داده خواهد شد. اما بهتر است از طریق کمیسیون پزشکی در صورت داشتن معافیت اقدام کنید.