چک تضمین قراداد که انجام نشده و برگشت خوردن آن چک توسط شخص دیگری امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۵۸ #41887239

سلام دو سال پیش پدر بنده قرار شد از شخصی ۲۵۰ میلیون پول بگیرد و با ان پول کار کند .
بابت این پول قراردادی تنظبم کردن و پدرم چکی صادر کرد بابت ضمانت باز پرداخت آن پول.
بعد از تنظیم قرارداد پدرم چکهارا نوشت و امضا کرد
بعد از آن پدر به همراه آن شخص که طرف قرارداد بود با خودروی آن شخص رفتند به محلی که پول را دریافت کند اما به پدرم گفتند یکساعت زمان میبرد
پدرم به همراه آن شخص به محلی میروند تا آن یکساعت زمان بگذرد.
یک ربع بعد آن شخص قرار داد از محل متواری میشود.
بعد از آن پدرم متوجه میشود چکها در ماشین اون طرف جا مانده.
اون شخص هم بعد از متواری شدن دیگر جوابگویه تماس نبوده.
پدرم اقدام به مسدودی حساب میکند . و هیچ آدرسی از آن شخص ندارد
حالا بعد از حدود دو سال حکم توقیف خودرو برای پدرم صادر شده .
و مشخص شده که چکها توسط شخص دیگری برگشت خورده.
سوالم اینست که حالا پدرم چه اقدامی باید انجام دهد و آیا آن شخص میتواند پدر را محکوم کند در صورتی که پدرم ریالی دریافت نکرده؟؟

مشاوره حقوقی چک
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه قرارداد تنظیم شده باشد و چک در وجه طرف قرارداد صادر شده باشد ابتدا باید شکایت کیفری و سپس برای استرداد چک ضمانت اقدام کرد و پیشنهاد میشود که حتما وکیل بگیرید.

سلام باید رارداد مطالعه شود و حکم دادگاه که بر مبنای آن خودرو پدرتان توقیف شده .
پیشنهاد میکنم با یکی از وکلای دادگستری قرارداد وکالت امضا کنید تا از پدرتان دفاع کند .