شخصی از من در اینستاگرام کلاه برداری کرده،می توانم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۵ #41877040

باسلام.من چند روز داخل اینستاگرام با شخصی اشنا شدم که قرار بود کاری برایم کند و در ازای کار ۶۰ هزار تومان از من گرفت و بعد تمام پیام هارو پاک کرد و دیگه خبری ازش نشد من فقط شماره کارت شخصی که پول برایش واریز کردم دارم و رسید پول را
ایا میتونم دنبال قضیه رو بگیرم پول برام مهم نیست نمیخوام که اینطور ادما ازاد باشن.

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله شما میتوانید شکایت کنید واز طریق پلیس فتا پیگیری کارتون رو بکنین

با توجه به شرایط فوق امکان اینکه تحت عنوان کلاهبرداری شکایت کنید و به نتیجه برسد بسیار ضعیف است و چنانچه قصد اقدام قانونی دارید بهتر است از طریق حقوقی برای مطالبه وجه اقدام نمایید.