آیا میتونم مدعی فریب در ازدواج شم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱۷۹ #41871226

عرض سلام و خسته نباشید بنده شیش ماهه نامزد کردم، قبل از عقد خانواده خانمم خودشون رو خیلی مذهبی نشون دادن و گفتن که دخترشون با هیچ پسری نبوده و دوست پسر نداشته که من شاهدم دارم دو نفر که آشنای مشترکمون بودن، حال مشخص شده دخترشون با یه پسر تو تلگرام رابطه عاطفی داشته. منم یه خاطر حجب و حیا و سنگین بودن اون خانم باهاش ازدواج کردم نه دلیل دیگه و بار ها هم داخل چت براش گفتم، اگه بتونم رابطه عاطفی خانمم رو ثابت کنم و برای رابطه نامشروع محکومش کنم با توجه به این که موارد اعلامی داخل عقد نامه نیومده و کلامی بوده در حضور دو نفر شاهد گفته شده
شاهدان همون معرف بودن که خانمم رو به خانوادم معرفی کردن و حاضرن شهادت بدن و در تمام مراحل هم حضور داشتن.

مشاوره حقوقی کیفری
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به نظر نمی رسد تدلیس در نکاح باشد.

میتونید طرح دعوا کنید ولی بعیده بنفعتون حکم صادر بشه، اثبات اینکه عدم رابطه قبلی خانم با دیگران جزو شروط اساسی عقدتون بوده بسیار سخت هست.

با سلام و عرض ادب و مطابق اظهارات شما فریب در ازدواج منتفی است

سلام مصداق فریب در ازدواج نیست ضمن اینکه چه دلیلی دارید که ایشون قبل از ازدواج رابطه نامشروع داشتند ایشون میتونند بابت این از شما اعاده حیثیت کنند

خیر موارد مطروحه فریب در ازدواج تلقی نمی گردد

باسلام
انچه اظهارداشته اید قانونا فریب در ازدواج تلقی نمی شود و اثبات رابطه نامشروع با این دلایل متصور نیست

موضوع مورد اشاره در قالب فریب در ازدواج قابل طرح نمی باشد .