امکان انتقال منافع صلح عمری، تنها با امضای شخصی که صلح برای اوست، وجود دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲,۲۹۲ #41869500

در رابطه با صلح عمری امکان انتقال عوائد و منافع بدون امضای صاحب سند، فقط با امضای کسی که ملک برای او عمری شده است امکان پذیر است؟

مشاوره حقوقی اسناد صلح
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر کسی که منافع صلح را دارا شده است (متصالح) نمی تواند انتقال سند را با در قید حیات بودن مصالح اقدام نماید

با سلام صاحب مال تا زمانی که زنده است امکان انتقال وجود ندارد فقط شما صاحب منافع هستید

بله امضای وی کافی است

فقط امضای مصالح هرآنچه شرط نموده معمولا قید این شرط که تا زمانی که خود در قید حیات می باشد حق استفاده از منافع مورد صلح و همچنین حق اجاره دادن ملک را به هرشخص به مدت عمر خود دارد که با فوت خود منفعت نیز تابع عین بوده وبه متصالح می رسد پس تا زمانی که خود زنده است کسی نمی تواند ان را به دیگری انتقال دهد