اگر برای انحلالش اقدام کنم، با مالیات به مشکل برمیخورم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۴۸ #41869374

من با شخصی ۴ سال پیش یک شرکت تاسیس کردم، اما هیچ کاری انجلم داده نشده و هیچ دفتر و اسنادی هم پر نشده، میخواستم ببینم اگر برای انحلالش اقدام کنم، با مالیات به مشکل برمیخورم
یا اینکه اصلا منحل نکنم و کاری هم باهاش انجام ندم
مشکلی پیش میاد؟

مشاوره حقوقی مالیات شرکت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر مراتب انحلال را به اداره دارایی اعلام کنبد

با درود انحلال را به دارایی اعلام فرمایید

با سلام
در صورت انحلال باید به دارایی اعلام کنید

قطعا در صورت انحلال باید به اداره دارایی عدم فعالیت را به واسطه انحلال اطلاع دهید در غیر این صورت برای شما مالیات منظور خواهد شد

حتما به دارایی اعلام کنید اگر در سنوات گذشته دفاتر قانونی را پلمب نکرده و گزارشات تکلیفی مالیاتی را هم از قبیل گزارشات فصلی ،اظهارنامه مالیاتی سالانه و.... را ارائه نکردید حتما با دارایی به توافق رسیده و برگه قطعی مالیات سنوات فعالیت رو بگیرید در غیر اینصورت بمشکل خواهید خورد مشکلی که منجر به مسدودی حسابها ،ممنوع الخروجی از کشور و.... خواهد شد .

در صورت اعلام توقف یا انحلال شرکت باید مراتب به اداره دارایی اعلام شود . بدیهی است در صورتیکه شرکت درآمدی نداشته یا عملیات مالی انجام نداده باشد با ارائه مدارک مثبته معاف از مالیات خواهد بود .