رای نهایی منع تعقیب صادر شده، برای پیگیری مجدد چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۵۸ #41860989

سلام
یک و نیم سال پیش یک ماشین به من زد از قصد و من آنها را میشناختم شکایت کردم شاهد بردم مواجه حضوری شدن از بیمارستان و پزشک قانونی نامه بردم دو روز پیش پیام اومد که رای نهایی صادر شده امروز رفتم دادگاه گفتند که پرونده بسته شده وکیلتون اعتراض داده رد شده وکیل هم میگه نمیشه دیگه اعتراض داد، قاضی هم دلیلش این بوده که جرمی اتفاق نیوفتاده.
الان میخوام کمکم کنید که چیکار کنم به کجا برم؟
از من که هرچی خواستن سریع بردم.
ممنونم

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
موضوع این است که اتفاقی برای شما افتاده اما آیا این اتفاق توسط راننده و همان ماشین بوده است؟ این ممکن است با دلایلی که آنها ارائه کردند برای دادگاه محرز نشده

بایستی مدارکتان بررسی شود .

شما میتوانید از فرد خاصی شکایت کنید و دیه خود را در یافت نمایید

سلام
پیشنهاد می دهم با طرح شکایت علیه ضارب و صندوق تامین خسارت های بدنی با توجه به شرایط پیش آمده تقاضای محکومیت صندوق به پراخت دیه را نمایید

با سلام
اگر دلایل خاصی بر برحقی خود دارید و رای در تجدید نظر قطعی شده با رعایت شرایط می تونی تقاضای اعاده دادرسی بدهی