تخلیه مستاجر در صورتیکه مغازه را فروخته باشم چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۰۵ #41851514

با عرض سلام آقا من پارسال یک مغازه خریدم که مستاجر داشت و من دنبال مستاجره دیگه ای نگشتم و مغازه رو به همون مستاجر قبلی که بوده قولنامه یکساله بستم و الان یک ماه هست که قولنامه اش تمام شده و من هم مغازه رو الان یک هفته هست که فروختم و مستاجره حالا به من میگه تخلیه نمیکنم باید حقو حقوقمو بدی تا تخلیه کنم و این مستاجر دوازده سال هست که در این مغازه البته مالک قبلی با همین مستاجر سال به سال تمدید میکرده .
حالا میخواستم بدونم به نظره شما کاری میتونه انجام بده؟ راهنمایم کنید با تشکر

مشاوره حقوقی تخلیه املاک مشاعی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما باید برای مستاجر خود اظهارنامه ارسال کنید و به ایشان مدت برای تخلیه بدهید و اگر ایشان ملک را تخلیه نکرد دعوی خود را در شورای حل اختلاف پیگیری کنید،
البته اگر در مورد حق سرقفلی یا حق کسب و پیشه اختلافی نداشته باشید