مراحل ارسال پرونده به دادگاه تجدید نظر به چه ترتیب است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵,۸۶۷ #41843479

باسلام به کارشناسان محترم
مراحل ارسال پرونده حقوقی به دادگاه تجدید نظر به شکل است؟
با تشکر پاسخ شما

مشاوره حقوقی قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
پس از ثبت اعتراض از طریق دفاتر خدمات قضایی و وصول اعتراض توسط شعبه، مراتب به تجدیدنظرخواه ابلاغ می شود تا ظرف ده روز اقدام به تبادل لوایح و پاسخگویی نماید و پس از انقضای مهلت ده روز پرونده به دادگاه تجدیدنظر ارسال می شود

سلام- ابتدا رای در دادگاه بدوی صادر می شود. در انتهای رای صادره معمولا ۲۰ روز می توانید نسبت به صدور رای صادره اعتراض نمائید. اگر در مهلت مقرر اعتراض کنید دپرونده شما به دادگاه تجدید نظر ارجاع داده می شود/.

سلام
پس از تجدیدنظرخواهی نسخه‌ای از آن به طرف مقابل ارسال و طرف ده روز مهلت دارد پاسخ دهد در پایان ده روز پرونده در نوبت ارسال به دادگاه تجدیدنظر استان قرار گرفته پس از ارجاع به دادگاه تجدیدنظر تعیین شعبه می شود.

با سلام و وقت بخیر؛
دادخواست تجدیدنظر از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت می گردد و سپس مستقیما به دادگاه تجدید نظر جهت رسیدگی ارجاع گردیده و شعبه تجدید نظر در صورت کامل بودن دادخواست وقت رسیدگی تعیین کرده یا در صورتی که نیاز به تشکیل جلسه نباشد تصمیم خود را مبنی بر تایید یا نقض دادنامه بدوی اتخاذ می‌کند.
در این خصوص مواد مرتبط قانون ایین دادرسی مدنی جهت مطالعه عینا درج می گردد .
مدنی و آیین دادرسی مدنی > آیین دادرسی مدنی > فصل چهارم - دادخواست و مقدمات رسیدگی (مواد ۳۳۹ تا ۳۴۷)
ماده ۳۳۹ - متقاضی تجدیدنظر باید دادخواست خود را ظرف مهلت مقرر به دفتر دادگاه صادرکننده رای یا دفتر شعبه اول دادگاه تجدیدنظر یا به دفتر بازداشتگاهی که در آنجا توقیف است، تسلیم نماید.
هریک از مراجع یادشده در بالا باید بلافاصله پس از وصول دادخواست آن را ثبت و رسیدی مشتمل بر نام متقاضی و طرف دعوا، تاریخ تسلیم، شماره ثبت و دادنامه به تقدیم کننده تسلیم و درروی کلیه برگهای دادخواست تجدیدنظر همان تاریخ را قید کند. این تاریخ، تاریخ تجدیدنظرخواهی محسوب می گردد.
تبصره ۱ - درصورتی که دادخواست به دفتر مرجع تجدیدنظر یا بازداشتگاه داده شود به شرح بالا اقدام و دادخواست را به دادگاه صادرکننده رای ارسال می دارد.
چنانچه دادخواست تجدیدنظر در مهلت قانونی تقدیم شده باشد، مدیر دفتر دادگاه بدوی پس از تکمیل آن، پرونده را ظرف دو روز به مرجع تجدیدنظر ارسال می دارد.
تبصره ۲ - درصورتی که دادخواست خارج از مهلت داده شود و یا در مهلت قانونی رفع نقص نگردد، به موجب قرار دادگاه صادرکننده رای بدوی رد می شود.
این قرار ظرف بیست روز از تاریخ ابلاغ در مرجع تجدیدنظر قابل اعتراض است، رای دادگاه تجدیدنظر قطعی است.
تبصره ۳ - دادگاه باید ذیل رای خود، قابل تجدیدنظر بودن یا نبودن رای و مرجع تجدیدنظر آن را معین نماید. این امر مانع از آن نخواهد بود که اگر رای دادگاه قابل تجدیدنظر بوده و دادگاه آن راقطعی اعلام کند، هریک از طرفین درخواست تجدیدنظر نماید.

با سلام - پرونده به درخواست یکی از طرفین دعوا در مهلت مقرر که در رای دادگاه بدوی هم توضیح داده شده به دادگاه تجدید نظر ارسال میشود وقبل از ارسال هم توسط مدیر دفتر شعبه دادگاه بدوی به اطلاع طرف مقابل میرسد تا چنانچه مدارک ومستندات جدیدی دارد ارائه کند . ودر غیر اینصورت هم پرونده به همان صورت به داد گاه تجدید نظر ارسال میگردد .