آیا مرد میتواند قانونا از دادگاه بخواهد تا هزینه ها را از زن دریافت کند؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۱۹۴ #41835192

سلام ؛ اگر مرد راضی به طلاق نباشد و زن در دادگاه دادخواست طلاق بدهد و درخواستش بخاطر نداشتن دلایل محکمه پسند از سوی دادگاه رد شود ، هزینه وکیلی که مرد برای خود استخدام کرده و هزینه های دیگر بعهده کیست؟

مشاوره حقوقی طلاق
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام خسارات دادرسی قابل مطالبه می باشد.

با درود
شما میتوانید کلیه هزینه های ناشی از دادرسی من جمله حق الوکاله وکیل را البته طبق تعرفه

از ایشان مطالبه کنید

با سلام
بله مطابق قانون هزینه ها و خسارات را می توانید مطالبه کنید. از جمله هزینه وکیل

باسلام
هزینه دادرسی و حق الوکاله وکیل تا سقف تعرفه قانونی قابل مطالبه است

خسارات دادرسی قابل مطالبه است

هزینه دادرسی و حق الوکاله طبق تعرفه قابل مطالبه است

با احترام هزینه دادرسی و حق الوکاله وکیل تا سقف تعرفه قابل مطالبه است