چگونه می توانم مزاحمت و سروصدای طبقه بالا را پیگیری کنم؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۲۹۸ #41817087

متاسفانه همسایه طبقه بالای آپارتمان ما که مجرد هم هستش در ساعات مختلف شبانه روز با روشهای مختلف و کاملا عمدی مانند کشیدن و پرت کردن میز و صندلی، ضربه زدن حتی در ساعات ۲ و ۳ بعد از نیمه شب آسایش ما مختل کرده و بجای پاسخگویی پیامک تهدید و توهین ارسال میکند. لطفا بفرمائید چگونه میتوانم پیگیری نمایم. با تشکر.

مشاوره حقوقی کیفری
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اول اظهار نامه به طرفیتشون بعد هم اگر بعد از اظهار نامه رعایت نکردند دادخواست رفع مزاحمت بدید

بهتر است در ابتدا اظهارنامه ای ارسال بفرمائید.

با درود بدوا بهتر است با مدیر ساختمان مطرح کنید

با سلام و درود
بنا بر گزارش فوریتهای پلیسی ۱۱۰ و گواهی شهود ( همسایگان ) مبنی بر مزاحمت و سلب آسایش و در خصوص پیامکها تحت عنوان تهدید ، توهین و فحاشی در دفاتر الکترونیک خدمات قضایی طرح دعوی نمایید

باسلام
بدوا از طریق میدر ساختماتن پیگیری نمایید اگرز بیش از حد متعارف باشد میتوانید شکایت نمایید ولی برای اثبات باید دلیل داشته باشین

با سلام
در خصوص مزاحمت می توانید شکایت مزاحمت و سلب آسایش بکنید. همچنین ماده ۵۹ قانون تملک آپارتمانها به شما کمک می کند. در مورد توهین هم می توانید با استناد به پیامکها شکایت کنید.

سلام موضوع مزاحمت از طریق مدیر ساختمان پیگیری کنید اگر بی‌فایده بود بااستفاده به شهادت همسایگان و یا صورت جلسه کلانتری بابت جرم مزاحمت شکایت کنید بابت توهین و تهدید به استناد پیام های ارسالی از ایشون شکایت کنید