کفالت مادر برای انتقالی دانشگاه را میتوان گرفت؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳,۸۵۳ #41816684

سلام ..برای کفالت مادر ، یگانه فرزند ذکور دانشجوی ترم دوم ،جهت انتقالی و معافیت خدمت چکار کنم؟ به من گفتند چون مادرم کارمند است نمیشود.!

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
میتوانید با دارا بودن شرایط الف) مادر به سبب طلاق یا فوت همسر فاقد شوهر باشد. ب) مشمول تنها فرزند ذکور بالای ۱۸ سال برای مادر باشد در خواست کفالت دهید و کارمند بودن ایشان ارتباطی با این موضوع ندارد .

با سلام
با توجه به قانون جدید نظام وظیفه عمومی با توجه به اینکه مادر گرامی شاغل میباشند صرفا شرایط بهره مندی از کفالت مادر را به سبب طلاق یا فوت همسر فاقد شوهر و تنها مشمول فرزند ذکور بالای 18 سال برای مادر دانسته است

شروط اصلي براي بهره‌مندي از معافيت كفالت مادر كدامند؟
جواب :
الف) مادر به سبب طلاق يا فوت همسر فاقد شوهر باشد.
ب) مشمول تنها فرزند ذكور بالاي 18 سال براي مادر باشد.