میتونم تا دادگاه تجدید نظر برسه ۲ تا از سند ها رو آزاد کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۲ #41812372

من تا حالا هیچ گونه جرمی مرتکب نشده ام و سابقه ای ندارم. از من به جرم کلاه برداری شکایت شده و پادگاه برام ۷سال حکم بریده و بالاترین حکم رو بریده. مگر نباید پایین ترین حکم رو قاضی بده. و چون شاکی اشنا داشته این حکم رو گرفته و الان به تجدید نظر رفته
و اینکه وثیقه من ۴۰۰ میلیون بوده و رضایت شاکی رو گرفتم ولی دادگاه ۴۰۰ تومن جریمه کرده من را
و اینکه وثیقه ای که گذاشتم الان ۲ میلیارد ارزششه
۳ تا سند بوده
همون یک سند الان ۶۰۰ میلیون ارزش داره. یکی رو بزارم مابقی رو ازاد کنم

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
برای آزادی وثیقه ، طی دادخواستی از دادگاه بخواهید تا با ارجاع امر به کارشناسی قیمت گذاری شود و در صورت موافقت اقدام به رفع توقیف گردد.
دلیل جریمه ۴۰۰ تومانی به این خاطر است که در جرم کلاهبرداری رد مال و جریمه محکوم به میزان مال کلاهبرداری شده به همراه حبس برای مجرم تعیین میشود .

سلام
می توانید از دادگاه درخواست فک سند کنید
چون باید سندی که می گذارید معادل جریمه باشد نه کمتر ولی مقدار می شود بیشتر باشد

سلام
اگر اسنادی که وثیقه گذاشته اید ارزش آن بیشتر از مبلغ وثیقه باشد میتوانید به دادگاه درخواست داده تا با کارشناسی اسناد مازاد را آزاد کنند یا می توانید وجه نقد بسپارید و کلیه اسناد را آزاد کنید