رضایت همه شکات را گرفتیم الان ابلاغیه آمده از طرف دادگاه این ابلاغیه برای چیست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۷۵ #41810527

فردی محکوم به کیف قاپی بوده. با حکم اول پنج سال حبس و ۷۲ ضربه شلاق داشت. حکمش از طرف دیوان عالی کشور صادر شده. گفتن ۳ تا قاضی بررسی میکنه بعد از اینکه ما اعتراض زدیم و.برخی رضایتها را گرفتیم حکم به ۳ سال کاهش یافت. مجدد ما با گرفتن رصایت تمامی شکات درخواست بخشش و عفو دادیم ولی نمیدونیم که جواب نهایی چی هست. الان هم ابلاغیه امده. ایشون با سند ازاده اما در ابلاغیه نوشته هرچه زودتر خودش را معرفی کند. راهکار قانونی برای ازادی چیه. ممنون

مشاوره حقوقی سرقت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صرف اخذ رضایت دلیل بر عفو مجازات ننمودن متهم نیست بهرحال از نظر جنبه عمومی برایشان مجازات در نظر گرفته میشود . بهتر است حضور پیدا کنند .

سلام
باید علت دعوت مشخص شود و به نظر رضایت شکات باعث مختومه شدن پرونده نشدند

با سلام
چون پرونده کیفری و جرم محرز میباشه با رضایت تنها دلیل مختومه شدن پرونده نیست

صرف رضایت دلیل مختومه شدن پرونده نیست

با سلام.
نمیدانیم به چه دلیل مجددا شما را احضار کرده اند.‌
پس از اینکه دلیل احضارتان مشخص شد مجددا سوال مطرح کنید با ذکر دلیل و روال دادرسی