میشه کسی از اقوام درجه یک، به جای من به عنوان مطلع در دادگاه حضور پیدا کند و توضیح دهد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۹۲۲ #41776374

سلام
من برای توضیح در مورد یک پرونده، در دادگاه کهریزک، به عنوان "مطلع" احضار شدم
وضع جسمی تا به سامانی دارم، میشه کسی از اقوام درجه یک، به جای من به عنوان مطلع در دادگاه حضور پیدا کند و توضیح دهد؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اصولا بایستی خودتان حضور یابید. اما اگر بنا به دلایل محکم پزشکی قادر به حضور نیستید، مراتب را با مدارک لازم به اطلاع بازپرس برسانید تا وقت دیگری تعیین شده و یا در صورت صلاحدید مقام قضائی، استماع اظهارات در محل شما و توسط عوامل دادسرا صورت گیرد.

می بایست شخصا مراجعه نمایید یا به موجب ارسال لایحه ای مراتب را اعلام نمایید.

یبق احضاریه حضور شما الزامی است در غیر این صورت دادگاه را به صورت کتبی مطلع فرمایید.

حضور خود شخص الزامی است لیکن واقعا اگر وضع نابسامانی دارید با ارسال لایحه به شعبه ازقاضی بخواهید از روش جایگزین مانند ارسال ضابط قضایی یا تغییر وقت جلسه اقدام نماید

با سلام. خود فرد باید در مرجع قضایی حضور پیدا کند، می‌توانید صرفا مدارک پزشکی را به یکی از اقوام خود دهید تا به دادسرا ارائه دهد تا مشکلی پیش نیاد.

با سلام و ارادت.
باسلام
با توجه به احضاریه شخص شما صرفا میتوانپ حضور پیدا کند و
در صورت عجز و ناتوانی میتوانید لایحه تنظیم و تقدیم دادگاه کنید

به مهر
حضور شما الزامی است.
لایحه به همراه مدارک عذر از حضور ارسال نمایید و منتظر تصمیم بعدی دادگاه باشید.