باید ده درصد را برای شرکت در مزایده پرداخت کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۲۸ #41769105

راجع به اینکه آیا برای زمین توقیف شده جهت مطالعه مهریه که ارزش گذاری توسط کارشناس دادگستری شده و ارزش نصف مهریه ام میباشد بلند مرتبه گذاشته شود و دوم اینکه بعنوان له اینجانب باید ده درصد را برای شرکت در مزایده پرداخت کنم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

۱۰درصد بایستی پرداخت گردد

با سلام
باید ده درصد پرداخت شود

با درود ده درصد باید پرداخت شود

خیر برای محکوم له نیازی نیست

سلام در خصوص محکوم له نیازی نیست ۱۰ درصد تودیع شود

باسلام
کاربر گرامی در صورت شرکت درمزایده توسط شما میبایست طبق قانون مزایده اعمال گردد وده در صد باید پرداخت گردد و میتوانید که شرکت نکنبد واجازه بدهید که مزابده انجام وپول حاصل از آن به شما پرداخت گردد.