بابت تصادف موتورسیکلت میتوانم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۱۴ #41744781

با سلام
چند روز پیش به علت نبودن دریچه فاضلاب با موتور زمین خوردم واز ناحیه کتف واستخوان ترقوه اسیب دیدم
که با عمل جراحی و چند روز بستری در بیمارستان و ‌‌پیم گزاری در ناحیه شانه راست
هنوز تحت مراقبت هستم
گزارش کلانتری هم علیه شهرداری هست
میخاستم بدونم میتونم شکایت کنم
ایا کسانی هستند که از عهده این کار بر بیان
ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی کیفری
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام بله می توانید از شهرداری شکایت نماید موضوع طی بررسی کارشناسانه و اینکه تا چه حدی شهرداری مقصر است تعیین خواهد شد و در صورت مقصر تشخیص دادن این نهاد می توانید دیه بگیرید

سلام
بله امکان شکایت برایتان وجود دارد و طبق نظر کارشناس رای صادر و مقصر امر محکوم به پرداخت دیه خواه شد .

سلام طبق نظر کارشناس و بر حسب تقصیر مخکوم به پرداخت دیه خواهند شد .نسبت به ثبت شکواییه اقدام شود

بله امکان شکایت علیه شهرداری وجود دارد

با درود بله قابل شکایت است و پیگیری و مقصر و میزان تقصیر را کارشناس تعیین خواهد کرد

امکان طرح شکایت بر علیه شهرداری و سازمان آبفا وجود دارد . در صورت شکایت موضوع از سوی دادگاه به کارشناسی احاله شده و در صورت تائید کارشناس مطابق نظریه تقدیمی رای صادر خواهد شد .

باسلام و احترام
می توانید به دلیل عدم پوشش مناسب دریچه منهول به طرفیت شهرداری و آبفا اقدام کنید