امکان شکایت از ایشان را به جرم ارتباط نامشروع و زنای انجام گرفته بنا به اعتراف خودشان را دارم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۶۲۴ #41720966

سلام
بنده اخیرا متوجه رابطه نامشروع نامزدم قبل ازدواج با پسری شده‌ام که خود ایشان هم اعتراف به آن کرده و حتی اقرار نمود که رابطه جنسی مقعدی نیز داشته اند، ایشان حتی به داشتن چنین ارتباطی در نزد مشاور نیز اعتراف کرده اند، با توجه به پیامک های اعترافی ایشان، و چت‌های رد و بدل شده ایشان با واسطه ی کسی که آن ارتباط را برایشان مهیا کرده، و اسکرین شات آنها را نیز دارم، امکان شکایت از ایشان را به جرم ارتباط نامشروع (قبل ازدواج) و زنای انجام گرفته بنا به اعتراف خودشان را دارم؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ضمن تاسف از شنیدن چنین اتفاقی

با سلام شما با توجه به اینکه قبل از زمان زوجیت بوده است سمتی ندارید برای اعلام جرم و شکایت و عملا شکایت شما به جایی نمی رسد
تنها کاری که می توانید انجام دهید به عنوان تدلیس در ازدواج و ماده ۱۰۸۳ قانون مدنی تقاضای فسخ نکاح به اعتبار باکره نبودن زوجه مطرح کنید(دقت کنید عدم باکره بودن صرفا به نداشتن پرده بکارت نیست و رابطه مقعدی هم این عنوان را متصف می کند به شخص)
موفق باشید

سلام
به نظر امکان طرح چنین دعوایی را دارید