گفتن که بازداشتش کردن گوشیش گرفتن تا شش ماه نمیدنش ایا امکانش هست؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۴۶۷ #41713650

نامزدم سرباز هست در راهنمایی رانندگی گفت عیدی از استان رفتن بازدید گوشی لمسی همراهش بوده داشته اهنگ گوش میداده گرفتن گوشیش الان من از یکی از سربازای کنارش ازش خبر گرفتم گفتن که بازداشتش کردن گوشیش گرفتن تا شش ماه نمیدنش ایا امکانش هست.. گفته که اگر بفهمن با دختر در ارتباط بوده عکس براش فرستاده دادگاه میفرستنش.. لطفا راهنمایی میکنید که ایا این سخنانش راست بوده یا دروغ.. جلوی افسرای خودشون گوشیش دستش میگرفت چیزی بهش نمیگفتن... میگن که الان روش کلیک کردن نمیتونه حتی گوشی نوکیا دستش بگیره.. ایا افسرا که گوشیش میگیرن دائمن کنار گوشی هستن؟؟ من چندبار سر صب زنگ زدم اشغال کرد... امروز برای من پیام داد لطفا اسم شهرتون بگین
من همش حس میکنم دروغ گفته چون اصلا با عقل جور در نمیاد پدر خودم نظامی هست خانوادم ی خانواده نظامی هستن من تا جایی میدونم همچین کاری نمیکنن

مشاوره حقوقی کیفری
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بااحترام
امکان دارد که اینکار صورت بگیرد

سلام یک سری قوانین و مقررات در سامانه میباشد که بعلت رعایت امنیت و حفاظت در سازمانهای نظامی ممنوع است لذا با توجه به سوال شما بعید نظر میرسد مشکلی ایجاد شود موفق باشید

باسلام
به نظر صحت نداشته باشد

بعید است صحت داشته باشد

سلام خیر بعید است این مساله

هرچند از روی حدس و گمان نمی توان نظر قطعی داد ولی نزدیکی موضوع به واقعیت کم است

درود:جرم مربوطه تخلف انظباطی است ،سربازانی که در پادگانها یا اماکن نظامی گوشی همراه داشته باشند ،بازداشت در بازداشت گاه مدت ان حدودا زیر ۱۰روز است و گوشی نامبره توسط یگان مربوطه مدتی نگهداری وبا اخذ تعهد تحویل نامبرده می شود نگران نباشید ،فقط در مواردی می توانند دادگاه بفرستند که از اماکن حساس نظامی عکس یا فیلم گرفته باشد .