آیا زوجه با توجه به توضیحات میتواند دعوی الزام به تمکین را رد کند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۴۶ #41686645

با عرض سلام و خسته نباشید
زوجه در شروط ضمن عقد انتخاب محل سکونت را دارا می باشد که فقط همین جمله قید شده و جزییات دیگری ندارد حال اینجانب طی اظهارنامه ای از همسرم درخواست نمودم که محل سکونت را جهت ادامه زندگی مشترک مشخص نمایند که ایشان در جواب اظهارنامه درخواست منزل مستقل با متراژ بالا و نوساز همراه با اسباب و وسایل در خور شانشان در محدوده منزل پدریش با جلب نظر خودش داشتند اینجانب به دلیل عدم تمکن مالی جهت تهیه منزل مورد نظر همسرم نتوانسته منزل فوق را مهیا نمایم و بدینوسیله با توجه به وسع و توانم منزلی مستقل و مناسب با متراژ کمتر و ده سال ساخت همراه با اسباب لازم جهت زندگی مشترک در همان محدوده مدنظر ایشان محیا نموده ام حال شکایت الزام به تمکین ایشان را در دادگاه مطرح کردم از این رو در روز رسیدگی دعوی :
۲ - زوج چه دفاعیه ای میتواند در دادگاه جهت موفقیت ادعای خود انجام دهد؟
با تشکر فراوان از شما وکلای محترم.

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر؛اول اینکه باید مشخص می نمودید که در دوران عقد به سرمی برید یا مراسم عروسی را برگزارنموده اید؛اگر دوران عقد باشید وعمل زناشویی انجام نشده باشد قطعا تمکین شما به دلیل داشتن حق حبس زوجه رد خواهد شد؛اگر دوران عقد نمی باشید تمکین شما قبول خواهد شد و متراژ منزل درحد عرف باید باشد.

سلام
قطعا با توجه به توان مالی زوج قاضی بررسی و حکم را صادر خواهد کرد صرفا اعلام کنید که توانایی مهیا کردن بیش از این را ندارید