بیست روز وقت داریم تا لایحه بدیم تا دوباره بره تجدید نظر؛ چکار کنم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۷۸ #41683166

نتایج جستجو برای عبارت: 'سلام منو رفیقم فروش اینترنتی داشتیم بخاطر شرایط کرونا نتونستیم جنسو تحویل بدیم شاکیتمون کرده غیابی رای صادر شده ک تصمیم آقای قاضی اینگونه است که سه سال نیم زندان و ۳۳ملیون جریمه .درحالی ک خانوم محترمی که شکایت کرده ۱۲ملیون برا جنس کارت ب کارت کرده بود بنده باهاش در تماس بودم گفتم نمیتونم جنس بتون برسونم پولتو پس بدم ایشون گفت ن من جنس میخام سر همین لجبازی شکایت کرده .بیست روز وقت داریم تا لایحه بدیم تا دوباره بره تجدید نظر آقایون وکلا راهنمایم کنید چکار کنم . از طرف دیگر نوشته پرونده مختومه شده'

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

طی لایحه ای ظرف مدت مقرر اعتراض کنید

سلام وقت بخیر
در مهلت مقرر اعتراض نمایید.

با درود چنانچه رای قطعی نشده اعتراض کنید

با درود اگر رای قطعیت نیافته است میتوانید بدان معترض شوید مستند و مستدل

با ذکر دلایل خود برای عدم امکان ایفای تعهدات در موعد مقرر اعتراض نمایید .

بادرودوسلام درموعد مقرر به رای اعتراض نمایید.

دلایل و مدارک خود را جهت توجیه منطقی عدم تحویل اجناس ارایه دهید برای ارایه لایحه دقیق تر از قسمت تنظیم اوراق قضایی سایت استفاده نمایید