اجرت المثل سه دانگ خانه مهریه ای چگونه حساب میشود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۸۶ #41682840

با سلام بنده یک منزل مسکونی دارم و سند ان بنام من هست پدرم زمان عقد (۱۰ سال قبل) سه دانگ از این خونه رو در یک کاغذ دستنویس مهریه همسرم کرده و امضا من هم زیر این برگه نیست در صورتیکه پدرم اصلا مالک این خونه نبوده و یکسال بعد از این جریان پدرم فوت کردند سال گذشته همسرم مهریه گذاشته اجرا، و متاسفانه من در شورای حل اختلاف که میخواستم اعسار نفقه بزنم نوشتم من از مال دنیا چیزی ندارم جز یک خانه که اینهم سه دانگش مهریه زنم هست. در دادگاهی که همسرم تقاضای سه دانگ مهریه اش را کرده بود بیان کردم این خانه مهریه همسرم نیست ده سال پیش پدرم خلاف انجام داده ملک من را از طرف خودش مهریه کرده همسرم بلافاصله اظهارات من در شورا را رو کرد و قاضی هم بنا بر اقرار من سه دانگ از خانه را داد به همسرم.
اکنون همسرم خواستار مطالبه اجرت المثل سه دانگ خانه اش شده ایا کارشناس باید اجرت المثل را از زمان عقد محاسبه کند یا از یکسال پیش که طبق اقرار من سه دانگ منزل را به او دادند؟

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام از زمان وقوع عقد مالک سه دانگ طبق سند کتبی و اقرار شما می باشد لذا اجرت المثل از زمان وقوع عقد محاسبه خواهد شد

باسلام حال که به اجرت المثل رسیده اید، مبلغ اجرت المثل از زمان عقد محاسبه میشود

سلام صرف اقرار شما در شورا نباید مستند اثبات موضوع شود واین تصمیم قاضی اگر دلیل دیگر در پرونده نباشد وشما بعد منکر باشید، قابل خدشه می باشد به هر حال با فرض صحت موضوع اجرت المثل از زمان عقد محاسبه می شود زیرا در آن زمان سه دانگ به مالکیت ایشان در آمده است