با توجه به اینکه هنوز رای قطعی نشده آیا میتـونم روز دادگاه حاضر نشم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۶۲ #41680625

سلام از من شکایت حقوقی شده برای مخارج دادرسی و هزینه بیمارستان. قبلا از من شکایت کیفری شده برای قصور پزشکی و در رای دادگاه اول به درصدی دیه محکوم شدم ولی درخواست دادگاه تجدید نظر کردم و موافقت شده. مشکلی پیش نمیاد و رای علیه من صادر نمیکنن؟ چون دادگاه حقوقی در شهر سکونت من نیست و سخته برام اونجا حاضر بشم

مشاوره حقوقی جرایم پزشکی
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دوست عزیز امکان لایحه فرستادن وجود دارد اما بهتره برای روند بهتر در شعبه حاضر شوید

بادرودوسلام اصلح می باشد دردادگاه حضور یابید.

درود. اگر در ابلاغیه دستور حضور جهت اخذ توضیحات صادره شده باشد _که گاهی در ابلاغیه های دادگاههای محترم تجدید نظر ذکر می شود_ باید ضمن ارائه لایحه ، حضور هم داشته باشید. در هر صورت هرچند که تقدیم لایحه کافی است ، اما حضورتان به همراه وکیل جهت دفاع بهتر می باشد.

یا شخصا میبایست حاضر شده و از خود دفاع نمایید،یا وکیل اختیار کرده و یا لایحه بدهید،نتیجه اینکه رای بنفع یا ب ضرر شما باشد را نمی‌توان پیش بینی کرد و بستگی ب مستندات و ادله موجود دارد

سلام هرچند بهتر است حاضر شوید لیکن امکان ارسال لایحه نیز فراهم است

سلام و ارادت
بهتر است لایحه به دادگاه مذکور ارسال نمایید .

سلام حضور شما در جهت دفاع از اتهام تاثیرگذار بوده و بهتر است حضور داشته باشید