سوال من اینه من میتونم به دادگاه مراجعه کنم برای درخواست اجازه عقد از دادگاه؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۲۷ #41679538

سلام خسته نباشید یه سوالی داشتم.
من و یه دختر خانم قصد ازدواج داریم پدر این خانم راضی به انجام این کار نیست.یعنی اصلا راضی به دیدن و پذیرفتن من هم نمیشن.
تنها دلیلشون هم اینه که غریبه هست.درعوض به اجبار قصد دارن دخترشون رو پسر خواهرشون بدن.
سوال من اینه من میتونم به دادگاه مراجعه کنم برای درخواست اجازه عقد از دادگاه؟ و اینکه جواب دادگاه از لحاظ قانونی چی میتونه باشه؟
ممنون از پاسخ گوییتون

مشاوره حقوقی قراردادها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام.دختران دوشیزه زیر سن قانونی نیاز به اجاره پدر جهت ازدواج دارند.درغیراینصورت باید دختر به دادگاه دادخواست تقاضای صدور ازدواج را با پسر مشخص با اعلام تمامی خصوصیات پسر بدهند تا پس از بررسی تمامی جوانب و خصوصیات پسر و دختر اتخاذ تصمیم نمایند.

درخواست مجوز ازدواج باید توسط دختر به دادگاه ارائه شود . اگر هر دو تمایل به ازدواج داشته باشید دختر میتواند دادخواست دریافت مجوز ازدواج را مطرح کند تا دادگاه با بررسی موضوع اظهارنظر نماید .

دختر خانم دوشیزه جهت ازدواج نیاز به اذن پدر دارد در صورت مخالفت باید از طریق دادگاه دادخواست تجویز ازدواج داده شود و شخص مورد نظر معرفی و شرایط وی از نظرمالی، خانوادگی، مذهبی و تحصیلی و ... به دادگاه ارائه گردد دادگاه با جمیع شرایط و باتوجه به علت مخالفت پدر دختر تصمیم مقتضی می گیرد

سلام
بله درصورتی که ممانعت پدر مبتنی بر دلایل موجه نباشد می توانید از دادگاه مجوز برای انجام عقد نکاح بدون اذن پدر دریافت کنید .

دختر می تواند به طرفیت پدر دادخواست تنفیذ ازدواج مطرح نماید و شما را به دادگاه معرفی کند.

با سلام در صورتی که پدر برای اجازه ندادن به ازدواج دختر خود دلایل معقول و موجهی ارائه ندهد، دختر می تواند مردی که قصد ازدواج با او را دارد به دادگاه معرفی و دادخواست اذن ازدواج بدون رضایت پدر را به دادگاه تقدیم نماید و با کسب اجازه از دادگاه مدنی، ازدواج کند.

با سلام.
دخترخانم باید دادخواست بدهند و با اعلام شرایط شما از پدرشون دعوت می شود تا دلایل مخالفتشون رو مطرح کنند.
اگر شما از نظر قاضی دارای شرایط مناسب باشید و دلایل پدر دختر خانم غیرمنطقی باشد، اجازه ازدواج خانم با شما را صادر می کنند که با آن اجازه می توانید به دفترخانه مراجعه نموده و ازدواج کنید.