چطور طلب را دریافت کنیم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۴۶ #41676256

ضمن اینکه خواندگان ردتعقیب شده اند ودر مراحل دادرسی با ارائه سند عادی مجعول که طی آن شخص سومی که با تبانی با خواندگان خود را طی تسویه حساب با وی طلب وی کمتر از سند ارائه شده میباشد چه موقع میتوان اجرای امر به حساب رسی در مورد طلب وی کرد درشعبه حقوقی باید ثبت کرد یا روال همون پرونده اعاده دادرسی نسبت به دفاعیات خود نسبت به اجرای امر حساب رسی داد

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود لایحه تخصصی تنظیم گردد و از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی به ثبت برسانید

سلام وقت بخیر
لایحه ای تنظیم و از طریق دفاترخدمات الکترونیک قضایی ثبت نمایید‌.

باید لایحه ای برای شما تنظیم شود و آنرا در دفاتر خدمات قضایی ثبت نمایید.

با سلام
با تنظیم لایحه ای موضوع را از شعبه رسیدگی کننده تقاضا نمایید .

ضمن لایحه ای درخواست خویش را به شعبه دهید

سلام‌اگر پرونده شما درحال رسیدگی است به شعبه درخواست دهید

درخواست خود را به شعبه مربوطه طرح نمایید