پولی که با رضایت خودم به همسرم دادم رو میتونم بگیرم؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۱,۸۵۳ #41666873

سلام
بنده مقدار پولی رو با رضایت کامل به همسرم دادم و اون خرج کرده الان میخوام طلاق بگیرم چجوری میتونم پولم رو بگیرم؟
فقط چند نفر مطلع هستن که پول رو به ایشون دادم چیکار باید بکنم؟

مشاوره حقوقی طلاق
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
باید علت پرداخت مشخص شود. اگر در قالب قرض بوده قابل استرداد است. اما اگر هبه بوده و هزینه و مصرف شده قابل استرداد نیست.

موهوبه زمانی قابل استرداد هست ک وجود داشته باشد در صورتیکه مبلغ مذکور بعنوان هبه ب همسرتان داده شده قابلیت استرداد ندارد چون با عنایت ب متن سوال خرج شده است

اگر هبه بوده خیر امکانش نیست

شما بارضایت کامل پول را بخشیدید و هبه کردید، و چون خرج کرده، دیگر قابل رجوع نیست و نمیتوانید آن را پس بگیرید

با درود اگر هبه باشد قابل رجوع و مطالبه نیست زیرا آن را خرج کرده است.

با سلام - اگر با رضایت دادید وهبه وبخشش گردید که قابل برگشت نیست ولی اگر به منظورهای دیگری این پول را دادید بعنوان مثال برای قرض ویا هر طور دیگری غیر از هبه باشد میتوانید با کمک شهود پیگیری کنید ودادخواست دهید

اگر بتوانید اثبات کنید که به صورت قرض بوده می توانید دادخواست بدهید ولی اگر در قالب هبه باشد چون مصرف شده قابل رجوع نیست