فسخ معامله بعد تنظیم سند رسمی امکان دارد ؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۷۷۲ #41660783

سلام .اگر هنگام تنظیم سند رسمی روی برگه استعلام شهرداری مقدار عقب نشینی زمین ذکر شده باشد و زیر برگه را امضا نمود، مدتی بعد از تنظیم سند رسمی می توان بابت عقب نشینی دادخواست تنظیم کرد ؟ آیا علم فروشنده بر موضوع تعریض، فرقی به حال اینجانب دارد ؟ می گویند شما قبل از تنظیم سند باید به استعلامات توجه می کردید و بعد از تنظیم سند رسمی به معنی پذیرش آن می باشد ؟ لطفا راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر در قرار دادشما مبایعه نامه تمامی متراژثبت شده باشد شمامیتوانید معامله را فسخ کرده و خساراتی که در این مدت متحمل شدید را دریافت کنید و ضمنا فروشنده باید این موضوع مبنی برعقب نشینی را بشما تفهیم مینمود. موفق باشید

اگردر مبایعه نامه تظیمی متراژ و حدود ملک مشخص نشده باشد امکان فسخ وجود دارد در غیر اینصورت در صورت علم و اگاهی و اطلاع شما نسبت به این قضیه حق فسخ مبایعه نامه را نخواهید داشت

اگر در مبایعه نامه موضوع ذکر نشده باشد و متراژ دقیق ملک نیز قید شده باشد امکان فسخ وجود دارد مشروط بر عدم اثبات اطلاع خریدار توسط فروشنده .