خیانت و فرار زن شوهر دار چگونه قابل اثبات است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۱۵۲ #41643

سلام
خانم من با یکی از افراد فامیل که او هم متاهل است رابطه نامشروع دارد مدارک محکمی هم براب اثباتش در دست دارم.همسرم و آن مرد الان متواری شدند که در زمان متواری شدن هم شاهد وجود داشته حتی مادر زنم هم در دادگاه اقرارکرده که دخترش با اون آقا رفتنی دیده.الان سه هفته گذشته واثری ازشون نیست....برای طلاق چ کاری از دستم برمیاد.....آیا مهریه به این زن تعلق میگیره......ترو خدا راهنمایی کنید دارم دیوونه میشم.

مشاوره حقوقی طلاق
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما میتوانید در هر زمان برای طلاق زوجه اقدام نمائید و حتما نیازی به اثبات رابطه نامشروع ایشان برای طلاق وجود ندارد لذا در غیبت ایشان میتوانید برای طلاق غیابی اقدام کنید.

موید باشید