به گفته کارشناس اداره کار ۸۰ درصد این ریه به من تعلق می گیرد این مبلغ چقدر است؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۹۸ #41639622

سلام در معاینه دوم پزشک قانونی طبق گزارش متخصص ارتوپدی شکستگی استخوان ناوی شکل مچ پای چپ جوش خورده است اما عارضه آرت روز زودرس مفصل قاپی _ناویکولر چپ ایجاد شده است۲- آرش شکستگی استخوان ناوی شکل به میزان سه درصد دیه کامل انسان ب۰آرش عارضه آرت روز زودرس به میزان دو و هفت دهم درصد دیگه کامل کامل انسان تعین می گردد ختم معاینات اعلام می گردد در ضمنا ضیق گزارشات کارشناس اداره کار ۸۰ درصد این ریه به من تعلق می گیرد این مبلغ چقدر است

مشاوره حقوقی کیفری
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام. میزان دیه توسط پزشکی قانونی تعیین وبوسیله اجرای احکام محاسبه میشود.

سلام از قسمت محاسبات سایت کمک بگیرید

سلام.میتوانید از قسمت محاسبات بنیاد وکلا اقدام کنید.....

درود میزان دیه با تشخیص پزشکی قانونی تعیین و ازطریق اجرای احکام محاسبه خواهد شد.

سلام
مبلغ کل دیه خواسته شده
۱۲میلیون ۹۶۰هزار تومان است

باسلام
میتوانید از قسمت محاسبات بنیاد وکلا اقدام کنید.

درود بر شما ،دوست گرامی از طریق بخش محاسبات حقوقی بنیاد اقدام به محاسبه نمایید