فروشنده الان بیشتر پول میخواهد برای سند زدن برگه قولنامه را هم گم کردم؛ چه کار کنم؟

پرسیده شده
۲۶ پاسخ ۲۰۹ #41636995

الان برای سند نزدن فروشنده و اینکه قولنامه را هم گم کردم بای چه کار کنم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
اگر قولنامه گم شده یا یک نسخه از املاک بگیرید یا ابتدا باید دادخواست اثبات بیع بدهید.

دادخواست الزام به تنظیم سند مالکیت بدهید.

از طریق مشاور املاک نسخه المثنی دریافت کنید.

با سلام
از طریق مشاور املاک نسخه المثنی دریافت کنید و به استناد آن دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی مطرح نمایید

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی دهید

بااحترام
نسبت به واریزی و شهادت شهود و مراجعه به املاک جهت استرداد اقدام نمایید

با سلام . اشکالی ندارد . از مشاور املاکی المثنی قرارداد رو بگیرید و بعد درخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید