شکایت از پزشک بخاطر کج جوش خوردن استخوان چطور است؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۱,۰۹۴ #41623884

ضمن عرض سلام. پای من سه سال قبل شکست، در دو مرحله جراحی، پلاتین برام کار گذاشتند. بعد از اینکه پام‌کامل جوش خورد، متوجه شدیم که استخوان با زاویه ۲۰ درجه جوش خورده. مجبور شدم پیش پزشک دیگری پلاتین رو در بیارم، مجددا استخوان شکسته بشه، و مجددا پلاتین جدید با زوایای صحیح استفاده بشه. علاوه بر آن انحراف شدید مچ پا منجر به مشکلات دیگری در مفاصل مچ پا، عدم خون‌رسانی به استخوانهای تحتانی و ... شده بود که مجبور شدم اونها هم جراحی کنم. کج بودن استخوان در مرحله اول کاملا مشهود بوده و تمامی پزشکان اورتوپد متوجه موضوع شدند.
آیا این مورد قابل پیگیری قانونی هست؟
با سپاس

مشاوره حقوقی جرایم پزشکی
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام امکان تقدیم و تنظیم شکایت و پیگیری می باشد.

با سلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشیدمی توانید از مراجع قضائی پیگیر شوید.

سلام
از مراجع قضائی پیگیر شوید.

امکان شکایت برای شما هست...

درود
اگر قصورزشکی محرز باشذ ازطریق دادسراس نظام پزشکی اقدام نمایید
مطابق مندرجات در متن سوال با احراز قصور پزشک در عمل جراحی امکان شکایت و پیگیری متصور هست

با سلام
بله امکان شکایت وجود دارد.

با احترام میتوانید شکایت نمایید