اگر اصل سندی که مربوط به پدربزرگ متوفی بوده را عمویمان ندهد چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۸۱ #41571232

با سلام پدر بزرگ من مدت ۶ ماه هست که فوت شده است و ملکی در تهران دارد که در زمان زنده بودن نفری یک و نیم دنگ به نام بچه ها زده الان سالیان داراز هست عموی من در طبقه پایین زندگی می کند و بعد از فوت ایشان بلند نمی شود و حاضر به همکاری نیست سوال من این استچه گونه اقدام نماییم و ایا می توان از زمانی که پدر بزرگم فوت شده است درخواست اجاره هم از ایشان کنیم و اگر نداد چه کنیم سوال دوم هم این است ایشان ملکی را در لواسان دارد که به گفته عموی ما اعلام کرده در زمان زنده بودن نفری ۳ دونگ به عمو های من داده در ته سند انتقال داده و پدر اینجانب که پسر بزگ ایشاان می باشد را از این حق دور کرده و چیزی نداده با توجه به پیگیری اینجانب از ثبت و اسناد و دیدن اوراق پرونده و پلاک ثبتی ان منزل اعلام شده که در ثبت و اسناد این ملک هنوز به نام پدر بزرگتان هست و فقط یکی از عمو ها که ادعا می کند سه دونگ از ان منزل زرا پدر بزرگم در زمان زنده بودن به نام ایشان زده ولی اداره ثبت می گوید فقط یک گواهی استعلام به ثبت از محضر اورده اند و جواب ان را هم نیاوردن ولی در ثبت هنوز به نام پدر بزرگتان هست حال سوال من این است ایا دفتر خانه می تواند بدون استعلام از ثبت سند را به نام ان ها بزند و ایا ما می توانیم در خواست باطل شدن سند را بدهیم و ایا در این موضوع دفتر خانه هم قصوری داشته لازم بذکر است ما سنازدواجی از مادر بزرگمان داریم البته کپی ان را که در سال ۳۱ نوشتهشده این ملک پدر بزرگم به عنوان مهریه طبق سند رسمی به مادر بزگم انتقال داده شده در دفترخانه سال ۸۹ اما نه می توانیم دفترخانه را پیدا کنیم حتی از ثبت هم استعلام گرفتم ان دفترخانه اعلام کرده که اصلا ما ان موقع در لواسان نبودیم ولی کپی سند و حتی نوشته ای که اعلام شده انتقال شده است به ما در بزرگ دستان است و اصل این سند دست عمویمان هست که به ما نمی دهد حال ممنون می شوم این سه سوال را راهنمایی بفرمایید و من الله توفیق

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ملکی که مد نظر شما هست دارای پلاک و نشانی بوده میتوانید وضعیت ثبتی ملک را از ثبت اسناد استعلام کنید به هر حال ملک بنام چه کسی انتقال یافته مشخص میشود