آیا راهی هست بشه مبلغ پروژه ای رو که قراردادی بین طرفین نبوده از طرف مقابل گرفت؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۱۲ #41552371

به واسطه ی یکی از آشنایان دو پروژه برای شخصی که در شهر دیگری زندگی میکند پروژه ای به صورت دور کاری انجام شد.طرف مقابل مبلغ پروژه اول را واریز کرد اما از واریز مبلغ پروژه دوم امتناع میکند. بدلیل فاصله شهری و معرفی توسط آشنا قراردادی بین ما تنظیم نشده است و فقط پیام های واتس اپ موجود است که بین بنده و ایشان رد و بدل شده و در این پیام ها ذکر شده که پروژه تحویل گردیده و طرف مقابل نیز در پاسخ قول واریز داده ولی در عمل این کار را انجام نداده. آیا راه قانونی ای برای وصول طلبمان از ایشان هست؟ آشنای ما که واسط ما بوده بعنوان شاهد می تواند شهادت دهد؟ و مورد قبول است؟

مشاوره حقوقی مطالبه وجه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. شما می توانید با به حد نصاب رسیدن شهود در امور مالی ( شهادت دو مرد یا شهادت یک مرد+ دوزن یا شهادت یک مرد و سوگند خودتان یا شهادت دو زن و سوگند خودتان) ادعای خود را با شهادت شهود در دادگاه اثبات نمایید.