نفقه به من تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۳۷ پاسخ ۵۷۲ #41551179

دو ماهه که عقد کردم همسرم به تعهد و‌ وظایف خود عمل نمیکند (اهل مشروب ‌و‌سایر دوخانیات هستند) حقوق ثابت و‌متوسطی دارن اما وقتی من چیزی از ایشون مطالبه میکنم میگن ندارم هم از طرف خود و‌هم از طرف خانوادشون مورد توهین و بد دهنی قرار گرفتم ایشون هیچ‌گونه اختیار عملی از جانب خودش نداره و پیرو خانوادش هست در طول این مدت من کلا دو دفعه بیشتر ایشون و ندیدم و حدود ۲۰ روزه ک خبری ازش ندارم ..یک ماشین به نامش داره و حقوقی که میگیره بنده دوشیزه هستم و میخام مهریه مو مطالبه کنم و اینکه آیا میتونم درخواست توقیف حقوق دریافتی ماهانه اش و ماشین رو بدم نفقه ی به من تعلق میگیره یا خیر؟

مشاوره حقوقی نفقه
۳۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید مهریه ونفقه خود رامطالبه نمائید واموال ایشان راتوقیف نمائید

سلام
نفقه تعلق میگیرد .

باه می توانید نفقه را مطالبه کنید...

باسلام
سوال تکراری است ولی ازروز عقد زن مستحق نفقه می باشد ومیتوانیدبرای مهریه اقدام نمایید

با سلام زندگی مشترک بر پایه اخلاق و مودت و رحمت استواره نه شمشیر قانون ثانیا انتخاب که درست نباشد کسی غیر از فرد انتخاب کننده قابل سرزنش نیست ثالثا نفقه در برابر تمکین قرار دارد و بدوم آمادگی برای تمکین و عدم فراهم نمودن شرایط توسط زوج قابل مطالبه نیست رابعا حق حبس قابل اعمال است.

با سلام
امکان توقیف اموال و حقوق ایشان بابت مهریه از طریق اجرای ثبت امکان پذیر است و در صورتی که از حق حبس استفاده کنید نفقه نیز به شما تعلق می‌گیرد.

بله نفقه تعلق می گیرد و می توانید از حق حبس استفاده نمایید