با وجود پرداخت نفقه گذشته و حال و واریزیهای ماهانه , زن شکایت کیفری ترک انفاق میتواند کند؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۱۰,۵۸۶ #41530713

با سلام و سپاس از سایت محترم و کارشناسان گرامی .
زن درخواست نفقه ی گذشته را بصورت حقوقی مطرح کرده بود که در دادگاه با مدارک ارائه شده توسط زوج و اقرار زوجه به تامین هزینه های زندگی توسط مرد , درخواست رد شد و پرونده مختومه شد .
زن مجددا درخواست نفقه ی حال را به شورای حل اختلاف داد که مبلغی تعیین شد و توسط مرد بصورت ماهانه درحال پرداخت است .
اما زن مجددا دادخواست ترک انفاق بصورت کیفری را داده !
آیا باوجود واریزی های گذشته و حال مرد , باز هم در دادگاه کیفری محکوم خواهد شد .
ضمن اینکه زن سالهاست که تمکین خاص ندارد . آیا مرد باید برای این موضوع در همان دادگاه کیفری تقاضای ارجاع به پزشکی قانونی کند ؟ آیا باز به زن نفقه تعلق خواهد گرفت ؟

ممنون میشم راهنمایی بفرمائید

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شکایت کیفری نمیتواندمطرح کندمنع تعقیب صادرمیشود

با سلام در خصوص قطعی شدن در رابطه با پرداخت نفقه ایشان نمی توانندشکایت کیفری مطرح کنند در صورت اقدام قرارمنع تعقیب صادر می گردد.

باسلام با توجه به قطعیت رای در خصوص نفقه معوقه و پرداخت نفقه حال ، شکایت کیفری ترک انفاق ایشان رد میگردد

باسلام
شما میتوانید دادخواست عدم تمکین بدهید وپس از ثابت شدن که همسر شما ناشزه میباشد نفقه قطع خواهد شد و استناد کنید به فیش های واریزی در خصوص شکایت همسر

با سلام و احترام
ابتدا شما دادخواست عدم تمکین بدهید و ثابت کنید ناشزه است تا نفقه قطع شود.
و در مورد شکایت زوجه فیش های واریزی و دیگر ادله را رائه دهید
پیروز باشید

نفقه کیفری نفقه حال می باشد و در صورت عدم تمکن مالی منع تعقیب صادر خواهد شد

باسلام
با توجه به قطعیت رای در خصوص نفقه معوقه و پرداخت نفقه حال ، شکایت کیفری ترک انفاق ایشان رد میگردد