پلیس میگه مرگ مشکوک بوده و باید بازداشت بمونه تا حقیقت مشخص شود، چطور میشود او را ملاقات کرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۷۶۴ #41529327

با سلام برادر بنده مظنون به قتل شناخته شده و از روز شنبه ۱۲ بهمن در بازداشت هست و اجازه ملاقات هم نمیدن میخواستم ببینم چجوری میشه باهاش تماس بگیریم و مشکل رو حل کنیم شرح واقعه: برادر بنده با همکلاسی خودش حدود ۴ سال پیش عقد کرده بودن و قرار بود ۲۰ بهمن عروسی بگیرن ولی روز جمعه ظهر که خونه پدر خانمش بود همسرش رو در حالی که روی تخت خواب بود ترک میکنه و میره بیرون توی پارکینگ خونه بوده که صدای انفجار میشنوه و برمگیرده و میبینه که خونه اتش گرفته و همسرشم اونجا بوده و متاسفانه نمیتونه نجاتش بده و فوت میکنه و الان پلیس میگه مرگ مشکوک بوده و باید بازداشت بمونه تا حقیقت مشخص شه

مشاوره حقوقی قتل
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ازبازپرس تقاضا ملاقات کرده و صرفا امکان پذیر است

از طریق بازپرس رسیدگی کننده به پرونده تقاضای ملاقات نمایید البته این وضعیت تغییر میکنه و بزودی اجازه ملاقات صادر میشه

تا نظر قطعی در خصوص اینکه موضوع قتل نبوده برادر شما با قرار بازداشت موقت در زندان خواهند بود.
اجازه ملاقات با دستور دادستان صرفا امکان پذیر است.

در موارد مشکوک به قتل عمد ، متهم یا متهمین بازداشت و بمنظور تبانی و .... با دیگران ممنوع الملاقات خواهند بود .
شما موضوع را از طریق دادرس پرونده پیگیری کنید.