اگر زوجه با مرد غریبه ارتباط تلفنی برقرار نماید زوج چه کار میتواند بکند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۳۰ #41528553

اگر زوجه با مرد غریبه تماس تلفنی و پیامکی نامشروع داشته باشد زوج آن زن چه اقداماتی میتواند انجام دهد؟

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسمه تعالی: ارتباط تلفنی و ارسال پیامک برابر با استفتا از مراجع تقلید و بالاخص رهبر معظم و فقیه انقلاب . صرفا رابطه نا مشروع تلقی نمیگردد و قابل اثبات نیست . اما اگر منجر به روابط حضوری و بیان کلمات عاشقانه و الفاظ رکیک باشد قابل اثبات و موجب حد شرعی است که البته رابطه حضوری نیاز به شهادت ۴ شاهد نیز الزامیست صرف الفاظ رکیک دو نفر شاهد نیز کفایت میبکند

سلام ایجاد رابطه نامشوع توسط زن با مرد غریبه برای شوهر حق شکایت کیفری ایجاد می کند . اما صرف ارتباط تلفنی جرم نیست .

در صورتی که زوج ادله محکمه پسندی دال بر رابطه نامشروع داشته باشد می تواند تحت این عنوان از همسر خود شکایت کند، لازم به ذکر است متن پیامک اماره ای است که صرفا به علم قاضی کمک می کند و به تنهایی دلیل محکمه پسندی محسوب نمی شود.