قاضی حکم رو به تنظیم سند میدهد، راهی هست که جلوی رای دادگاه رو بگیریم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۷۲ #41507963

سلام عرض ادب
پدرم ۲۰ سال پیش تجدید فراش میکنه مهریه مادرم به تورم الان حدود ۵۰ میلیون میشه مهریه همسر دوم که سکه بوده الان حدود ۴۰۰ میلیون میشه پدر یه ملکی داشتن که ۱۵ سال پیش بنا به شرایط خواص یکی از فرزندان چند دانگ از ملک رو بصورت هبه واگذار میکنن شاهدان هم سه نفر از فرزندان دیگه بودن و به صورت قولنامه دستی نوشته شده بوده، فرزند بعد از فوت پدر از بقیه شکایت میکنه برای تنظیم سند، چون هیچ کدام از فرزندان راضی نبوده و در قول نامه به صورت دروغ نوشته شده وجه نقد داده شده بوده و مبلغ هم حتی ذکر نشده بوده در جلسه دادگاه هر سه شهود دال بر دروغ بودن قول نامه شهادت میدن اما در کمال ناباوری قاضی حکم رو به تنظیم سند میده، از طرفی همسر دوم راضی شده اگر کاری از دستش برمی آید که ملک به ناحق داده نشه و بصورت عادلانه بین فرزندان تقسیم بشه به وسیله مهریه همکاری کنه
حکم دادگاه رفته واسه تجدید نظر اما ۹۰ درصد دوباره رای قاضی رو تایید میکنن
اگر راهنمایی کنید ممنون میشم

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما میتوانید با توجه به عدم ثبت هبه نامه در دفتر اسناد رسمی به اعتبار ان در دادگاه اعتراض نمایید زیرا مطابق قانون ثبت اسناد بایستی ثبت رسمی میشده که انجام نشده

با سلام
نیاز به مطالعه دقیق پرونده و روند رسیدگی پرونده هست لیکن در اولین مبحث هبه نامه تنظیم شده یا بیع صوری؟
دوما شما بایستی دادخواست متقابل الزام به تنظیم با موضوع ابطال سندبه دادگاه ارائه می دادید
حتما به یک وکیل در این مورد و دسترسی به پرونده نیاز دارید

هبه عقدی است غیر معوض و مبلغ مذکور اثری در هبه ندارد، چه دروغ باشد و چه واقع . اگر شهود ذیل قولنامه را امضا نموده باشند بعد فوت واهب نمیتوانند ادعای خلاف ان را مطرح کنند شما میتوانید در خصوص سند مزبور ادعای جعل و انکار و تردید نمایید تا دادگاه به اصالت سند رسیدگی کند با این حال حتی با همکاری همسر نیز نمیتوانید هبه را از مالکیت متهب خارج کنید