خود زوج هیچ اقدامی نمیکنه برای برگشت من، چکار باید بکنم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۱۲ #41502184

با سلام
۳ ماه پیش زوج درخواست عدم امکان سازش داده ، و من زوجه زندگی را ترک کردم جلسه اول دادگاه برگزار شد و نظر داوری اعلام شد که زوجین نمیتوانند با هم زندگی کنند چند روز قبل وکیل زوج طی اظهارنامه ای اعلام کرده به زوجه به منزل برگرد والا ناشزه محسوب میشی و نفقه تعلق نمیگیره و از این جور مسائل زوج به خاطر غرور کاذبش خودش هیچ اقدامی نمیکنه برای برگشت من زوجه چون در خواست طلاق از جانب زوج بوده و برگشت من مهر بطلانی است بر سرکوفت و حقارت و .... سوال : من چه پاسخی درخور و شایسته ای میتوانم به اظهارنامه بدم که هم به ضررم نباشه و هم زوج به خودش بیاد و غرورش رو برای برگشت من بشکونه و بدونه که اشتباه از جانب خودش بوده؟ با تشکر

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و ادب
اعلام آمادگی برای تمکین کنید وگرنه ناشزه خواهید شد و نفقه برای شما تعلق نخواهد گرفت.

با درود باید بیان کنید حاضر به تمکین و زندگی میباشید وگرنه ناشزه محسوب و نفقه به شما تعلق نمیگیرد

اعلام نمایید که تمکین میکنید وگرنه ناشزه محسوب میشوید

به دادگاه اعلام نمایید که شما حاضر به تمکین می باشید تا در این صورت به شما نفقه تعلق یابد

با سلام بهتر است اعلام آمادگی خود جهت تمکین را در پاسخ به اظهارنامه وی بیان نمایید و توصیه میکنم کدخدامنشانه با وساطت خانواده ها موضوع را حل نمایید .

اظهارنامه ویا هرنوع ابلاغ ازجانب وکیل زوج به نمایندگی ازشوهرتان می باشد

به دادگگاه اعلام نمایید که تمکین مینمایید