به محض به اجرا گذاشتن مهریه توسط من شوهرم ۳دونگ خودشو به شخص دیگری واگذار کرد چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۰۵ #41501433

سلام خسته نباشید شوهرم یک واحد آپارتمان داشت که از این آپارتمان۳ دونگ به من قولنامه داده بود اما ۱۰ روز قبل از به اجرا گذاشتن مهریه توسط من؛ همسرم ۳ دونگ خودشو به شخص دیگری واگذار کرده ماشینشم همینطور_فقط بمدت ۱۰ روز قبل از اجرا گذاشتن مهریه_الان میتونم ثابت کنم که خونش بنام خودش بوده؛ یعنی برمیگرده؟از اولم بنام خودش بود که ۳ دونگ به من قولنامه داد.تورو خدا کمکم کنید خیلی ناراحتم .

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
اگر قبل از صدور اجراییه این نقل و انتقال انجام شده باشد درست می باشد اما اگر بعد از صدور اجراییه منتقل شده باشد فرار از دین محسوب شده و جرم میباشد

عمل مجرمانه و قابل تعقیب است

اگرثابت کنید معامله صوری بوده یعنی شوهرتون هیچ پولی نگرفته ، می توانید حقوقی اقدام کنید .

با سلام بعد از صدور اجراییه اگر چنین نقل و انتقالاتی به منظور فراراز دین انجام داده باشد به طوری که مال دیگری که تکافوی اجراییه را بدهد باقی نمانده باشد عمل مجرمانه و قابل تعقیب خواهد بود.