آیا این کار آنها جرم است؟

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۴۷۹ #41493177

با عرض سلام
اشخاصی دائما من و کارهایم و زندگیم را زیر نظر دارند.پارسال متحد شدند و چندین استخدامی رو گوشیم فرستادند. برای صحت مطالب مراجعه کردم .متوجه شدم اصلا کار نیست و هدفشان اخاذی از من است.و بعد که موفق شدم از کارکردن برای آنها بیرون بروم . از آن زمان من را مورد تعقیب قرار دادند.و دائما در باره من شایعه پراکنی میکردند.و شکایات مختلفی بر علیه من طراحی کردند که رد شدند.(به دلیل دروغ گویی و نداشتن مدرک صادقانه )سوالم از وکلای ارجمند این است که با توجه به اینکه شاهدی ندارم.صرف داشتن آگهی ها و تلفن ها و پیام ها میتواند سند جرم برای آنها محسوب شود اگر بخواهم شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می تواند از مصادیق افترا و نشر اکاذیب باشد.

با درود با در دست داشتن مدارک مستندی مثل شهادت شهود یا اسکیرین شات یا پیامها اقدام به شکایت کنید

با سلام
پیام عکس یا اسکرین شات به عنوان اماره قضایی و در کنار علم قاضی کمک کننده هستند

باسلام می تواند مصداق افترا و نشر اکاذیب باشد.

باسلام
شما می توانید با مراجعه به یکی از دفاتر خدمات قضایی و ارائه شکوائیه به انضمام دلایل قانونی و نتیجتا با تشخیص قاضی پرونده به خواسته خود برسین

سلام و عرض ادب
مدارکی که دارید برای اثبات ادعا کافی نیست و صرفا اماره است، بهتر است مدارک مستندی مثل شهادت شهود یا مواردی از این دست تهیه کنید

با سلام
دقت داشته باشید متن پیام عکس یا اسکرین شات به عنوان اماره قضایی و در کنار علم قاضی کمک کننده هستند میتوانید با استناد به مدارک خود اقدام نمایید