آیا میتونم با مدارک ۶ ماه پیش ثابت کنم که الان ماشین رو فروخته بخاطر فرار از دین؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۴۰۴ #41483698

با سلام. بنده ۶ ماه پیش بعلت بد رفتاری های همسرم درخواست مهریه دادم. ماشین همسرم توقیف شد. ولی همسرم با چرب زبونی منو راضی کرد که رضایت بدم. بعد از اون باز هم بد رفتاری های همسرم شروع شد ولی این بار خودش گفته که طلاق میدم. ماشینم هم میفروشم و تقاضای اعسار میدم که مقدار حداقل واست مهریه تعیین کنن. آیا این کارش که قبل از درخواست طلاق و دادگاه رفتن هست فرار از دین محسوب می شود؟

مشاوره حقوقی مهریه
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
اگر انتقال بعد از صدور حکم قطعی محکومیت باشد؛ فرار از دین محسوب خواهد شد

سلام
انتقال پس از صدور حکم قطعی مهریه، فرار از دین محسوب میشود

بااحترام. انتقال بعدازصدورحکم قطعی، فرارازدین محسوب میشود

سلام
فرار از دین محسوب نمی شود

خیر ،طبق رای وحدت رویه تا صدور حکم‌ قطعی‌ بر محکومیت مالی و مدیونیت ایشان،اگر معامله ای در این راستا انجام دهند فرار از دین محسوب نمیشود.

با سلام. تا قبل از صدور رای قطعی معامله به قصد فرار از دین محسوب نمی شود فلذادرصورت اثبات صوری بودن نیز معاملات قابل ابطال می باشد.

سلام
با فرض سوال خیر فرار از دین نیست