ایا وصیت دست نویس توسط یکی از فرزندان که به امضای وراث رسیده باشد اعتبار قانونی دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۶۰ #41469189

ایا وصیت دست نویس توسط یکی از فرزندان که به امضای وصیت کننده و وراث رسیده باشد اعتبار قانونی دارد؟ایا چهار فرزند دختر از تعداد دوازده فرزند میتوانند بعد از ۲۰سال که از نوشتن وصیت نامه و پس از ۸سال از مرگ وصیت کننده اعتراض کنند؟

مشاوره حقوقی ارث
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله اعتبار دارد.
حتی احدی از وراث میتوانند به وصیت نامه اعتراض کنند.

بله اعتبار دارد اعتراض بعضی از وراث باعث میشود ثلث وصیت نسبت به انها نافذ باشد

سلام وصیت نامه عای مطابق قانون باید به خط موصی نوشته شده باشد و دارای تاریخ به صورت روز و ماه و سال باشد و توسط و امضا شده باشد . در غیر این صورت معتبر نیست مگر این که بعد از فوت موصی ، وراث آن را تایید و تنفیذ نمایند .